|||:: Welcome To Bioinfo36 @ UNiSEL ::|||

The place where all UNISEL Bioinformaticians members can meet up n share their stories whether about bored topics such as education,current issues or other lively n interesting topics like members'gossips,sharing our problems & new life..
 
HomeCalendarGalleryMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 18 on Mon 28 Jul - 9:15
Statistics
We have 32 registered users
The newest registered user is healicampi

Our users have posted a total of 707 messages in 88 subjects
Top posters
ByeDaGreat
 
shahniefa
 
mAsRiN
 
phariczh
 
norli
 
myssfara
 
miss_hufflepuff
 
fariz2903
 
siti hawa
 
CJ aka SJ
 

Share | 
 

 antara moment yang paling korang rase best waktu kite sekelas...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hanitz
Member
Member


Posts : 15
Join date : 2009-06-24
Age : 30
Location : Taiping

PostSubject: antara moment yang paling korang rase best waktu kite sekelas...   Thu 25 Jun - 19:46

Very Happy

bgi aku... waktu paling best ialah wktu wat presentation... haha., sume mgeluarkan idea kreativiti kesengalan memasiing.. haha..

~ to faris.. lagu intro present GE-TA1.0 memng gempak giler.. haha
Back to top Go down
View user profile http://sanggedembai.blogspot.com
phariczh
Moderator
Moderator


Posts : 92
Join date : 2009-06-10
Age : 29
Location : JB-->K.L.-->Shah Alam-->Klang, Selangor

PostSubject: Re: antara moment yang paling korang rase best waktu kite sekelas...   Fri 26 Jun - 1:34

hahah...
dier tgk CEO gk tu... Razz

aku tyme besh tyme bwk toyol mse test/quiz poyo la cover lebey hahahah...
tyme kelas En.Ab yg sempoi...
kelas Dr. Amsaveni (btol ke ejaan dier?) yg aku x paham pe dier ckp...
kelas multimedia yg wt 1st tyme ny aku rse semangt nk blaja...
tyme presentation bile maheshan yg present hahah...
dok nyakat akak2 senior...hehe

p/s: nan haha...darth vade corp...
Razz lol! Razz
Back to top Go down
View user profile http://gelombangsiswa-fariss.blogspot.com
mAsRiN
Moderator
Moderator


Posts : 94
Join date : 2009-05-12
Age : 29
Location : Ipoh, Perak

PostSubject: Re: antara moment yang paling korang rase best waktu kite sekelas...   Sat 27 Jun - 13:29

moment yg paling best mestila saat2 terindah blajar Biochemistry... huahuahua...
Back to top Go down
View user profile http://masrin87.blogspot.com
miss_hufflepuff
Member
Member


Posts : 36
Join date : 2009-06-11
Age : 30
Location : SoMEwHere in Shah Alamzz

PostSubject: Re: antara moment yang paling korang rase best waktu kite sekelas...   Tue 30 Jun - 13:05

mAsRiN wrote:
moment yg paling best mestila saat2 terindah blajar Biochemistry... huahuahua...

hahaaha.. pasal kelas biokem ni.. aku tak leh luper ar mase enset aku bunyik mase kelas dia kt lt tu kan.. dia senyap mcm nak marah.. tp aku ni lak teraba raba dlm beg tak jumpe la plak enset aku tuuuu.. da la kuat..cuak giler.. Razz Laughing haha.. sampaikan sudahnye dia sambung ngaja balik wpun aku nye hp tu stil bunyik.kekekkekeke...
Back to top Go down
View user profile
norli
Member
Member


Posts : 56
Join date : 2009-06-11
Age : 29
Location : Meru, Klang

PostSubject: Re: antara moment yang paling korang rase best waktu kite sekelas...   Wed 1 Jul - 0:30

miss_hufflepuff wrote:
mAsRiN wrote:
moment yg paling best mestila saat2 terindah blajar Biochemistry... huahuahua...

hahaaha.. pasal kelas biokem ni.. aku tak leh luper ar mase enset aku bunyik mase kelas dia kt lt tu kan.. dia senyap mcm nak marah.. tp aku ni lak teraba raba dlm beg tak jumpe la plak enset aku tuuuu.. da la kuat..cuak giler.. Razz Laughing haha.. sampaikan sudahnye dia sambung ngaja balik wpun aku nye hp tu stil bunyik.kekekkekeke...

pasal ni..noly ingat...hahahahahahahaha..
tepon kak adah yg bunyik punye kuat..sampai sume owg cr sape nye la tepon tu..
klakar la plak... lol!
Back to top Go down
View user profile
miss_hufflepuff
Member
Member


Posts : 36
Join date : 2009-06-11
Age : 30
Location : SoMEwHere in Shah Alamzz

PostSubject: Re: antara moment yang paling korang rase best waktu kite sekelas...   Tue 7 Jul - 14:11

norli wrote:
miss_hufflepuff wrote:
mAsRiN wrote:
moment yg paling best mestila saat2 terindah blajar Biochemistry... huahuahua...

hahaaha.. pasal kelas biokem ni.. aku tak leh luper ar mase enset aku bunyik mase kelas dia kt lt tu kan.. dia senyap mcm nak marah.. tp aku ni lak teraba raba dlm beg tak jumpe la plak enset aku tuuuu.. da la kuat..cuak giler.. Razz Laughing haha.. sampaikan sudahnye dia sambung ngaja balik wpun aku nye hp tu stil bunyik.kekekkekeke...

pasal ni..noly ingat...hahahahahahahaha..
tepon kak adah yg bunyik punye kuat..sampai sume owg cr sape nye la tepon tu..
klakar la plak... lol!

malu giler mase tuh !!
Back to top Go down
View user profile
ByeDaGreat
Moderator
Moderator


Posts : 105
Join date : 2009-06-15
Age : 31
Location : Sungai Besar

PostSubject: FGXJGSDGS   Tue 7 Jul - 14:54

moment paling bez time aku dan rakan2ku membahan faris...hahahahaha lol! Itu hobi ktorg...hahaha...jgn marah faris.. lol!
Back to top Go down
View user profile
phariczh
Moderator
Moderator


Posts : 92
Join date : 2009-06-10
Age : 29
Location : JB-->K.L.-->Shah Alam-->Klang, Selangor

PostSubject: Re: antara moment yang paling korang rase best waktu kite sekelas...   Tue 7 Jul - 20:02

ByeDaGreat wrote:
moment paling bez time aku dan rakan2ku membahan faris...hahahahaha lol! Itu hobi ktorg...hahaha...jgn marah faris.. lol!

kuang asam jawe ny Bye...
xpe ak terime je seadenye dgn lidah Razz
Back to top Go down
View user profile http://gelombangsiswa-fariss.blogspot.com
ByeDaGreat
Moderator
Moderator


Posts : 105
Join date : 2009-06-15
Age : 31
Location : Sungai Besar

PostSubject: Re: antara moment yang paling korang rase best waktu kite sekelas...   Tue 7 Jul - 21:53

phariczh wrote:
ByeDaGreat wrote:
moment paling bez time aku dan rakan2ku membahan faris...hahahahaha lol! Itu hobi ktorg...hahaha...jgn marah faris.. lol!

kuang asam jawe ny Bye...
xpe ak terime je seadenye dgn lidah Razz
Wehhh...jawe2 slow skit....nk kne pukul ke?hahahaha
Back to top Go down
View user profile
shahniefa
Moderator
Moderator


Posts : 96
Join date : 2009-06-16
Age : 30
Location : Xia alarm...D Anggerik See Tea...

PostSubject: Re: antara moment yang paling korang rase best waktu kite sekelas...   Thu 9 Jul - 10:15

ByeDaGreat wrote:
phariczh wrote:
ByeDaGreat wrote:
moment paling bez time aku dan rakan2ku membahan faris...hahahahaha lol! Itu hobi ktorg...hahaha...jgn marah faris.. lol!

kuang asam jawe ny Bye...
xpe ak terime je seadenye dgn lidah Razz
Wehhh...jawe2 slow skit....nk kne pukul ke?hahahaha


ko jgn jd jawe samseng bye..malu aku hahaha

elephant
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: antara moment yang paling korang rase best waktu kite sekelas...   Today at 6:09

Back to top Go down
 
antara moment yang paling korang rase best waktu kite sekelas...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» A Moment of Clarity
» Yang Wenli vs Universal
» Melting Moment Cookies
» Antara and Raghu VM- Ishq Junoon Deewangi
» SBS DDEJ Segt 18dec13 "Mourning for Antara &Raghu"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
|||:: Welcome To Bioinfo36 @ UNiSEL ::||| :: General :: Stories-
Jump to: