|||:: Welcome To Bioinfo36 @ UNiSEL ::|||

The place where all UNISEL Bioinformaticians members can meet up n share their stories whether about bored topics such as education,current issues or other lively n interesting topics like members'gossips,sharing our problems & new life..
 
HomeCalendarGalleryMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 18 on Mon 28 Jul - 9:15
Statistics
We have 32 registered users
The newest registered user is healicampi

Our users have posted a total of 707 messages in 88 subjects
Top posters
ByeDaGreat
 
shahniefa
 
mAsRiN
 
phariczh
 
norli
 
myssfara
 
miss_hufflepuff
 
fariz2903
 
siti hawa
 
CJ aka SJ
 

Share | 
 

 Attn : Moderator Selection

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Founder
Founder
avatar

Posts : 5
Join date : 2009-05-12
Location : Shah Alam

PostSubject: Attn : Moderator Selection   Thu 25 Jun - 14:19

Salam,

Semua moderator dah di remove kan.. so, xde sape2 yg jadi moderator skg ni.. ni semua disebabkan ade yang kecil hati/jeles/tak puas ati/ sakit hati/ pelik/ gila kosa dan sebagainya. sbenarnya, mode tu x de sape2 yg pilih.. forum ni automatic akan upgrade user yang banyak post a.k.a aktif dlm forum ni.. so, untuk mengelakkan rase ketidakpuasanhatiperutanda, kita akan undi beberapa org untuk dijadikan moderator.

moderator ni xde la dpt byk sgt privelege.. still ada limited.. jus bole delete topic & mode kn forum. lagipun forum ni kecik je n untuk kita suka2 & keepintouch je.. x pyhla ek ade rase pape psl moderator2 ni..

so, aku nak mintak tolong korang bagi 3 ketol nama yang korang rase seswai untuk dijadikan moderator.. 3 nama je.. nama sendri x pyhla woi.. korg jus tulis je.. tp x pyhla nk letak nama maheshan @ ejay ke cos diorg x wujud kat sini.. huhu..

orait.. 3 names.. choose~
king queen jocolor santa geek farao
Back to top Go down
View user profile http://bioinfo36.forumotion.net
myssfara
Member
Member
avatar

Posts : 45
Join date : 2009-06-11
Age : 32
Location : shah aLam-joHor jaYa

PostSubject: Re: Attn : Moderator Selection   Thu 25 Jun - 15:05

~ aLahai... kLakarnyer koRunk nie... ~

~ pasaL moderators pon kecik aty, jeLez, x puas aty Heh.. ~

~ baRu jer mCM nie... Lom lg moderators tok fanClub retis.... Lg larrr Mcm2 haL.... ~

~ neWay.... saPer2 pon moDerators kat foRum nie... x kesah... ~

~ yg peNting moderators tu tau taNggungjawab dia... ~

~ bukan seTakat pegaNg titLe moderators jer k.... ~

~ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ~


p/s : x keCik aty @ aper2 pon pasaL moderatoRs... dah aDer website pasaL bioinfo36 pon dah syuKur...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Founder
Founder
avatar

Posts : 5
Join date : 2009-05-12
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Attn : Moderator Selection   Thu 25 Jun - 23:19

bagusler klu cmtu.. lg snang & adil cos biar sape yg aktif je dapat.. tapi klu ade suggestion y not kan..

cadangan aku:

1.bye
2.faris
3.naz
Back to top Go down
View user profile http://bioinfo36.forumotion.net
miss_hufflepuff
Member
Member
avatar

Posts : 36
Join date : 2009-06-11
Age : 31
Location : SoMEwHere in Shah Alamzz

PostSubject: Re: Attn : Moderator Selection   Tue 30 Jun - 13:22

Admin wrote:
Salam,

Semua moderator dah di remove kan.. so, xde sape2 yg jadi moderator skg ni.. ni semua disebabkan ade yang kecil hati/jeles/tak puas ati/ sakit hati/ pelik/ gila kosa dan sebagainya. sbenarnya, mode tu x de sape2 yg pilih.. forum ni automatic akan upgrade user yang banyak post a.k.a aktif dlm forum ni.. so, untuk mengelakkan rase ketidakpuasanhatiperutanda, kita akan undi beberapa org untuk dijadikan moderator.

moderator ni xde la dpt byk sgt privelege.. still ada limited.. jus bole delete topic & mode kn forum. lagipun forum ni kecik je n untuk kita suka2 & keepintouch je.. x pyhla ek ade rase pape psl moderator2 ni..

so, aku nak mintak tolong korang bagi 3 ketol nama yang korang rase seswai untuk dijadikan moderator.. 3 nama je.. nama sendri x pyhla woi.. korg jus tulis je.. tp x pyhla nk letak nama maheshan @ ejay ke cos diorg x wujud kat sini.. huhu..

orait.. 3 names.. choose~
king queen jocolor santa geek farao

mcm tau je sape yg jeles tu hahahahha..abaikan...
Back to top Go down
View user profile
mAsRiN
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 94
Join date : 2009-05-12
Age : 30
Location : Ipoh, Perak

PostSubject: Re: Attn : Moderator Selection   Tue 30 Jun - 15:29

hahahh... ntahlaaaaa
Back to top Go down
View user profile http://masrin87.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Attn : Moderator Selection   

Back to top Go down
 
Attn : Moderator Selection
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Graphics Moderator Required...
» Admin & Moderator Team
» Welcome our new Moderator!
» Nairobi Avondale Selection Crown Lynn New Zealand
» Somerset d835 Avondale Selection Crown Lynn New Zealand

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
|||:: Welcome To Bioinfo36 @ UNiSEL ::||| :: General :: Bulletin-
Jump to: