|||:: Welcome To Bioinfo36 @ UNiSEL ::|||

The place where all UNISEL Bioinformaticians members can meet up n share their stories whether about bored topics such as education,current issues or other lively n interesting topics like members'gossips,sharing our problems & new life..
 
HomeCalendarGalleryMemberlistRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 18 on Mon 28 Jul - 9:15
Statistics
We have 32 registered users
The newest registered user is healicampi

Our users have posted a total of 707 messages in 88 subjects
Top posters
ByeDaGreat
 
shahniefa
 
mAsRiN
 
phariczh
 
norli
 
myssfara
 
miss_hufflepuff
 
fariz2903
 
siti hawa
 
CJ aka SJ
 

Share | 
 

 Thesis Announcement~.....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mAsRiN
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 94
Join date : 2009-05-12
Age : 29
Location : Ipoh, Perak

PostSubject: Thesis Announcement~.....   Thu 25 Jun - 10:08

salam,

smlm aku de gi unisel.. saje nak gi jumpa miss moshee.. nak jmpe bye, cal pon x angkat.. confused confused then aku check marks untuk clas kiter pnye thesis..

just 3 of us got 'A'

so sad duh..

yang lain2 dapat 'B' (-+) & ade la seketol dua dapat 'C'

2 orang fail.. (pls don ask who)

affraid affraid affraid
Back to top Go down
View user profile http://masrin87.blogspot.com
Eliana
Member
Member
avatar

Posts : 14
Join date : 2009-05-12
Age : 29
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Thesis Announcement~.....   Sat 27 Jun - 0:24

mAsRiN wrote:
salam,

smlm aku de gi unisel.. saje nak gi jumpa miss moshee.. nak jmpe bye, cal pon x angkat.. confused confused then aku check marks untuk clas kiter pnye thesis..

just 3 of us got 'A'

so sad duh..

yang lain2 dapat 'B' (-+) & ade la seketol dua dapat 'C'

2 orang fail.. (pls don ask who)

affraid affraid affraid

continue..

yana pun pergi jgk..
unisel dh brtukar wajah..
dh jd warna oren..
nmpak mcm br aje..
biasa lah 10 tahun beb..
Back to top Go down
View user profile
maheshan05
Member
Member
avatar

Posts : 5
Join date : 2009-06-28
Age : 30
Location : KL

PostSubject: Re: Thesis Announcement~.....   Sun 28 Jun - 14:43

wei aku pun pegi unisel jugak.....tapi result i blm keluar lagi......aku termasuk tak dlm kategori fail.....pls la bagi tau.....kalo tak letup kapla aku..... Mad
Back to top Go down
View user profile
miss_hufflepuff
Member
Member
avatar

Posts : 36
Join date : 2009-06-11
Age : 30
Location : SoMEwHere in Shah Alamzz

PostSubject: Re: Thesis Announcement~.....   Tue 30 Jun - 13:19

mAsRiN wrote:
salam,

smlm aku de gi unisel.. saje nak gi jumpa miss moshee.. nak jmpe bye, cal pon x angkat.. confused confused then aku check marks untuk clas kiter pnye thesis..

just 3 of us got 'A'

so sad duh..

yang lain2 dapat 'B' (-+) & ade la seketol dua dapat 'C'

2 orang fail.. (pls don ask who)

affraid affraid affraid

ermm sapela yg bertuah tu...dpt a.. semestinyer bukan gue..
Back to top Go down
View user profile
siti hawa
Member
Member
avatar

Posts : 22
Join date : 2009-06-09
Age : 29
Location : kajang, selangor

PostSubject: Re: Thesis Announcement~.....   Tue 30 Jun - 17:38

ish yke...bia btul?huhu...hebt tul yg dpt A tuh..anyway...thniah... bounce



tp tul ke yg dlm result bru ni,diorg dh include kt point utk tesis sbnrnye?walaupun diorg xtulis subjek tuh?
Back to top Go down
View user profile http://myredsunisel.blogspot.com/  , http://indomalkraft.blogspo
cikmoshee
Member
Member
avatar

Posts : 4
Join date : 2009-06-28

PostSubject: Thesis Submission and Result   Tue 30 Jun - 21:54

Hi all,

amboi sebok dok bincang pasai thesis ek??benda dah lepas..so terima la apa saja grade yang korang dapat..hahahha.

masrin ni dulu dah pernah call saya tanya result..pastu tak pueh hati..datang lak opis ngan si yana..ishh..tak percaya la tuh..

btw, ur result tu keluar pada semester you all register thesis..meaning semester julai 2008..that's why yg baru ni korang tak boleh tau dapat berapa..tapi korang boleh try calculate manually la (sila rujuk buku panduan akademik) Very Happy

3 orang sahaja yang dapat A..they deserved it..itu dari komen supervisor and lecturer..bg kes yang hantar hardcover lambat..markah korang still incomplete (IC)..sebab korang hutang hardcover kat fakulti..siapa yang tak hantar sehingga tamat semester may ni (may 08/09)...korang akan diberi grade fail..meaning kena repeat 2 semester balik. sape yang dah hantar hardcover tp lambat (maheshan, cj, eunice dan dot dot dot) markah anda semua akan diupdate pada hujung semester may ini..ada fahamkah murid-murid ku?? Very Happy

thesis korang semua belum disign lagi oleh supervisor, examiner and dean. saya tunggu sehingga tamat sem may ni..kalo tak 2-3 kali nak ngadap big bos lak Very Happy..

kepada sape yang belum hantar hardcover tuh...sila la hantar demi kepentingan sejagat..kang dapat F lagi naya..Very Happy

cheers
Back to top Go down
View user profile
phariczh
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 92
Join date : 2009-06-10
Age : 29
Location : JB-->K.L.-->Shah Alam-->Klang, Selangor

PostSubject: Re: Thesis Announcement~.....   Tue 30 Jun - 22:33

cikmoshee wrote:
Hi all,

amboi sebok dok bincang pasai thesis ek??benda dah lepas..so terima la apa saja grade yang korang dapat..hahahha.

masrin ni dulu dah pernah call saya tanya result..pastu tak pueh hati..datang lak opis ngan si yana..ishh..tak percaya la tuh..

btw, ur result tu keluar pada semester you all register thesis..meaning semester julai 2008..that's why yg baru ni korang tak boleh tau dapat berapa..tapi korang boleh try calculate manually la (sila rujuk buku panduan akademik) Very Happy

3 orang sahaja yang dapat A..they deserved it..itu dari komen supervisor and lecturer..bg kes yang hantar hardcover lambat..markah korang still incomplete (IC)..sebab korang hutang hardcover kat fakulti..siapa yang tak hantar sehingga tamat semester may ni (may 08/09)...korang akan diberi grade fail..meaning kena repeat 2 semester balik. sape yang dah hantar hardcover tp lambat (maheshan, cj, eunice dan dot dot dot) markah anda semua akan diupdate pada hujung semester may ini..ada fahamkah murid-murid ku?? Very Happy

thesis korang semua belum disign lagi oleh supervisor, examiner and dean. saya tunggu sehingga tamat sem may ni..kalo tak 2-3 kali nak ngadap big bos lak Very Happy..

kepada sape yang belum hantar hardcover tuh...sila la hantar demi kepentingan sejagat..kang dapat F lagi naya..Very Happy

cheers

owh itu macam ka miss???
sayer punye thesis so far ok kn miss?? hehe..
nk grad nieh..xmo repet2 da..seksa jiwe dan rage...
neway thanx 4 d info.. =)
Back to top Go down
View user profile http://gelombangsiswa-fariss.blogspot.com
maheshan05
Member
Member
avatar

Posts : 5
Join date : 2009-06-28
Age : 30
Location : KL

PostSubject: Re: Thesis Announcement~.....   Thu 2 Jul - 15:29

oh itu macam ka....ok la tu ms.....asalkan tak fail sudah...hihihihih....pengsan i kalau nak kena buat balik....isk...isk...
Back to top Go down
View user profile
mAsRiN
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 94
Join date : 2009-05-12
Age : 29
Location : Ipoh, Perak

PostSubject: Re: Thesis Announcement~.....   Mon 6 Jul - 9:56

cikmoshee wrote:
Hi all,

amboi sebok dok bincang pasai thesis ek??benda dah lepas..so terima la apa saja grade yang korang dapat..hahahha.

masrin ni dulu dah pernah call saya tanya result..pastu tak pueh hati..datang lak opis ngan si yana..ishh..tak percaya la tuh..

btw, ur result tu keluar pada semester you all register thesis..meaning semester julai 2008..that's why yg baru ni korang tak boleh tau dapat berapa..tapi korang boleh try calculate manually la (sila rujuk buku panduan akademik) Very Happy

3 orang sahaja yang dapat A..they deserved it..itu dari komen supervisor and lecturer..bg kes yang hantar hardcover lambat..markah korang still incomplete (IC)..sebab korang hutang hardcover kat fakulti..siapa yang tak hantar sehingga tamat semester may ni (may 08/09)...korang akan diberi grade fail..meaning kena repeat 2 semester balik. sape yang dah hantar hardcover tp lambat (maheshan, cj, eunice dan dot dot dot) markah anda semua akan diupdate pada hujung semester may ini..ada fahamkah murid-murid ku?? Very Happy

thesis korang semua belum disign lagi oleh supervisor, examiner and dean. saya tunggu sehingga tamat sem may ni..kalo tak 2-3 kali nak ngadap big bos lak Very Happy..

kepada sape yang belum hantar hardcover tuh...sila la hantar demi kepentingan sejagat..kang dapat F lagi naya..Very Happy

cheers

mcm perli je.. hehe.. lol!
Back to top Go down
View user profile http://masrin87.blogspot.com
fariz2903
Member
Member
avatar

Posts : 36
Join date : 2009-06-10
Age : 32

PostSubject: Re: Thesis Announcement~.....   Tue 7 Jul - 22:28

mAsRiN wrote:
cikmoshee wrote:
Hi all,

amboi sebok dok bincang pasai thesis ek??benda dah lepas..so terima la apa saja grade yang korang dapat..hahahha.

masrin ni dulu dah pernah call saya tanya result..pastu tak pueh hati..datang lak opis ngan si yana..ishh..tak percaya la tuh..

btw, ur result tu keluar pada semester you all register thesis..meaning semester julai 2008..that's why yg baru ni korang tak boleh tau dapat berapa..tapi korang boleh try calculate manually la (sila rujuk buku panduan akademik) Very Happy

3 orang sahaja yang dapat A..they deserved it..itu dari komen supervisor and lecturer..bg kes yang hantar hardcover lambat..markah korang still incomplete (IC)..sebab korang hutang hardcover kat fakulti..siapa yang tak hantar sehingga tamat semester may ni (may 08/09)...korang akan diberi grade fail..meaning kena repeat 2 semester balik. sape yang dah hantar hardcover tp lambat (maheshan, cj, eunice dan dot dot dot) markah anda semua akan diupdate pada hujung semester may ini..ada fahamkah murid-murid ku?? Very Happy

thesis korang semua belum disign lagi oleh supervisor, examiner and dean. saya tunggu sehingga tamat sem may ni..kalo tak 2-3 kali nak ngadap big bos lak Very Happy..

kepada sape yang belum hantar hardcover tuh...sila la hantar demi kepentingan sejagat..kang dapat F lagi naya..Very Happy

cheers

mcm perli je.. hehe.. lol!

tq miss for the info.. lol!
Back to top Go down
View user profile
shahniefa
Moderator
Moderator
avatar

Posts : 96
Join date : 2009-06-16
Age : 30
Location : Xia alarm...D Anggerik See Tea...

PostSubject: Re: Thesis Announcement~.....   Wed 8 Jul - 22:22

cikmoshee wrote:
Hi all,

amboi sebok dok bincang pasai thesis ek??benda dah lepas..so terima la apa saja grade yang korang dapat..hahahha.

masrin ni dulu dah pernah call saya tanya result..pastu tak pueh hati..datang lak opis ngan si yana..ishh..tak percaya la tuh..

btw, ur result tu keluar pada semester you all register thesis..meaning semester julai 2008..that's why yg baru ni korang tak boleh tau dapat berapa..tapi korang boleh try calculate manually la (sila rujuk buku panduan akademik) Very Happy

3 orang sahaja yang dapat A..they deserved it..itu dari komen supervisor and lecturer..bg kes yang hantar hardcover lambat..markah korang still incomplete (IC)..sebab korang hutang hardcover kat fakulti..siapa yang tak hantar sehingga tamat semester may ni (may 08/09)...korang akan diberi grade fail..meaning kena repeat 2 semester balik. sape yang dah hantar hardcover tp lambat (maheshan, cj, eunice dan dot dot dot) markah anda semua akan diupdate pada hujung semester may ini..ada fahamkah murid-murid ku?? Very Happy

thesis korang semua belum disign lagi oleh supervisor, examiner and dean. saya tunggu sehingga tamat sem may ni..kalo tak 2-3 kali nak ngadap big bos lak Very Happy..

kepada sape yang belum hantar hardcover tuh...sila la hantar demi kepentingan sejagat..kang dapat F lagi naya..Very Happy

cheers

very informative..tq miss..

miss, if ade news pasal further master leh la kongsi2 ddgn kami..

kitowang pn tgh dok discus nk further..share info pasal anything related to master stdy..including RA yg mmg sgt cerah pluangnye utk further master ni..

if miss share dlm blog miss pn ok gak..maybe leh include pngalaman miss mase pngajian dlu..kan.. afro
Back to top Go down
View user profile
himawari
Member
Member
avatar

Posts : 14
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Singapore/Cheras

PostSubject: Re: Thesis Announcement~.....   Mon 27 Jul - 12:36

T^T

Eh siapa yg dapat A???? boleh pm ka? Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://tournesols.blog124.fc2.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Thesis Announcement~.....   

Back to top Go down
 
Thesis Announcement~.....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
|||:: Welcome To Bioinfo36 @ UNiSEL ::||| :: General :: Bulletin-
Jump to: